tisdag 8 juli 2014

Strandsatt utan Andreas

Idag har jag varit så rysligt trött och dagen har varit seg som slime, men ändå har jag på något sätt hunnit med ganska mycket. Min abstinens efter Andreas visar sig i att jag inte verkar kunna sova ordentligt själv. Jag drömmer halvt mardrömmar och vaknar upp i halvt panik och har mycket svårt att somna om. Denna morgonen gick jag själv upp och satt mig ute och halvsov i en stol klockan tjugo över åtta innan alla andra gått upp. Jag hade drömt en dröm som gjorde mig upprörd, så jag kunde inte somna om.

Mamma och vi barn åkte iväg till Drakgården. Den heter något annat egentligen, men det är en barngård som specialiserar sig på drakar, fräsiga trädgårdsprydnader och leksaker till barn. Herman och Alexander köpte en varsin liten hajdrake, medan Abdi köpte en större drake med två snören som man styr genom att dra det ena eller det andra snöret till sig.

Vi åkte hem, jag var trött, så jag låg och halvsov och pratade med Andreas innan det blev dags att göra saker igen. Jag och pappa åkte iväg och köpte fisk inför morgondagen. Vi köpte en stor laxbit och några bitar svärdfisk som vi blev instruerade att grilla på hög värme, cirka 3 minuter på varje sida. Det borde vi väl kunna fixa, tänkte jag. Hur som haver, så får det vänta tills imorgon, och idag åt vi restaurangmat på Petter's istället. Igen. Jag åt hamburgare och glass, blev mätt och glad och vi avslutade kvällen med en mysig liten vandring bland båtar och bodar i hamnen. Där hittade jag mitt livs fynd. En gosedjurs-tiger-ryggsäck för trettio kronor på second hand. Lycklig kvinna! Sen hittade jag ett par söta örhängen också från en hantverkare från Ludvika.

På drakflygarängen






Hur söt?!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar