lördag 2 mars 2013

Tulpaner

Senaste veckorna har varit både mysiga och hektiska. Tiden har bara sprungit förbi med andan i halsen och jag har flåsande sprungit efter med snäppet för dålig kondition.
Mina föräldrar ju här nere och hälsade på, och sen var det bara att ta ikapp allt skolarbete jag så olägligt skjutit upp i två veckor. Dessutom har jag börjat sticka sockor mitt uppe i allt som händer.
Sockorna är dock mitt sätt att slappna av. Vissa läser böcker och jag stickar.
Att sticka och virka är jättebra sätt att koppla bort hjärnan lite. Jag är inte så bra på att sticka, så det tar upp 90% av min hjärnkapacitet att kunna sticka utan att göra, för mina sockor, fatala misstag.
Dessutom får man, förhoppningsvis, ut ett par riktigt snygga sockor av det hela i slutändan.

Mina föräldrar lämnar alltid saker bakom sig när de har varit här och hälsat på. Saker som jag och älsk uppskattar väldigt mycket. Min pappa lämnar alltid god mat efter sig i kylskåpet och mamma och Lennart lämnade en vacker vas med vackra tulpaner i. Jag har aldrig varit förtjust i tulpaner, förrän nu. De är ju jättevackra. De melerade och lite brokiga är de vackraste. När de börjar spreta med bladen.

Sen fick vi pengar och bokning av tid för massage hos en utav deras vänner. Bästa som har hänt min kropp på länge! Jätteskönt var det. Massage är sånt som alla borde få ha både råd och tid att unna sig någon gång ibland.







3 kommentarer:

  1. Grattis till alla rätt på matteprovet, och tulpaner är otroligt vackra! Vardagslyx :) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :) Jag verkligen. Kram!

      Radera
  2. Grattis i mängder, du äger! Vad mysigt och skönt med massage och tulpaner förgyller verkligen tillvaron. Jag vågar knappt köpa såna längre dock, Grizzly envisas med att käka upp dom. :O

    SvaraRadera