tisdag 19 mars 2013

Pesopasta

Awesome?!

Verkar det awesome eller? Gräver man djupt där bakom min fantastiska tomatsallad, och söker sig ner under det mumsiga lagret av riven ost, så hittar man den. Pesopastan, som egentligen är en pestopasta.
Bästa snabblagade rätten som finns.

Pesopasta
  • Pasta till 4 personer
  • 2 paket bacon
  • lagom med pesto (smaksak), valfri pesto (smaksak)
  • 2 normalstora vitlöksklyftor
  • Bladspenat och ruccola, ca. 2 nävar (jag använde mig av en färdigblandad ruccolamix)
  • Svartpeppar
Gör så här:
Koka pastan tills den är som du vill ha den.
Stek vitlöken på svag värme.
Skär baconet i lagom stora bitar och tillsätt den samtidigt som du höjer värmen.
Stek det tills det blir krispigt. 
Blanda ihop pastan, baconet, peston, ruccolamixen och krydda med svartpeppar.

Ät tills du nästan inte kan äta mer. Har du känslig mage, som mig, så kommer du att må jätteilla och få svälld mage då, men det är värt det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar